Races

Canviants

Els canviants estan molt influenciats pels seus naturaleses animals. Pensen i actuen com a depredadors, reduint quasi qualsevol activitat a caçadors i preses. Històricament els canviants formen grups nòmades en planes o boscos lluny de ciutats i viles. Des de la caiguda de Nerath, no obstant això, els perills creixents de les zones salvatges els han anat acostant a les comunitats humanes i elfas.

Devas

En el més recòndit de la seua memòria, els deva recorden el que van ser antany: servents immortals dels déus del bé, esperits que van triar lligar-se al món davall la carn dels mortals. Les seues ànimes s'han reencarnat al llarg dels mil·lennis per a alliberar una guerra sense fi contra les forces de la foscor. Molts deva estan consagrats per complet a la causa del bé, ja que temen en el que es convertiran si es tornen cap al mal: un deva l'ànima del qual es corrompa s'arrisca a renàixer com un rakshasa.

Eladrines

Els Eladrines, o coneguts com a elfs daurats en Regnes Oblidats, són els més orgullosos i altius. Creuen que són la verdadera raça élfica, els constructors i líders dels regnes élficos i que els altres elfs fracassen al no viure amb la solemnitat i la dignitat de la seua antiga herència. També són els més pausats i solemnes, venerant la saviesa i l'aprenentatge inclús més que altres elfs.

Elfs foscos

També coneguts com drows, estos habitants de la infrafoscor són criatures malèvoles i malicioses, que s'entrenen dia a dia amb afany de matar els seus enemics, letals i desconfiats només el seu interés marca les seues decisions.

Elfs silvans

Salvatges i lliures, estos elfs custodien les seues terres boscoses. Construïxen els seus llars en harmonia amb el bosc, tan perfectament units, que els viatgers sovint no descobrixen que han entrat en una comunitat élfica fins que és massa tard.

Nans

Tallats dels fonaments de la roca de l'univers, els nans van suportar una era de servitud davall els gegants abans de guanyar la llibertat. Les seues poderoses ciutats fortificades de les muntanyes són testimoni del poder dels seus antics imperis. Inclús aquells que viuen en les ciutats humanes, es compten entre els defensors més ferms contra la foscor que amenaça de devorar el món.

Hòmens rata

La majoria de la gent considera la licantropia una maledicció o malaltia maligna, i per tant els hòmens-rata són temuts d'una manera molt semblant al que succeïx amb els hòmens-llop. En realitat, és un tret hereditari transmés de pares a fills, i no necessàriament maligne.

Humans

De totes les races civilitzades, els humans són els més adaptables i variats. És possible trobar assentaments humans en qualsevol part, i la moralitat, costums i interessos de la raça varien enormement. Exploren els confins més foscos del món a la cerca de coneixement i poder.

Goliats

Als goliats no els interessen els membres de fora de la tribu o que no poden ajudar a la tribu i són prou antipàtics amb ells. Inclús algunes vegades els propis goliats exilien a altres de la tribu per no poder ajudar en esta o ser una càrrega.

Mitjans

Els mitjans preferixen els problemes abans que l'avorriment, i posseïxen una notòria curiositat. Confiant en la seua capacitat per a sobreviure i escapar al perill, solen demostrar una valentia que molta gent més gran no aconseguixen igualar.

No-Morts

En si, els no-morts no són una raça. Són criatures que per poders foscos han tornat a la vida després de la seua mort per a complir alguna missió de la seua vida anterior. Repudiats per la societat, ja que el seu temps en este món ha expirat.

Semielfs

Els semielfs són més que una combinació de dos races; la mescla de sang humana i elfa produïx una raça única amb les seues pròpies característiques. Compartixen quelcom de la gràcia natural, les capacitats atlètiques i l'aguda percepció dels elfs, junt amb la passió i la iniciativa dels humans. Però a més són carismàtics, confiats i de ment oberta per dret propi, i són líders, diplomàtics i negociadors nats.

Semiorcs

Els semiorcs combinen les millors qualitats d'humanes i orcs. De la seua mitat orca hereten una gran força i resistència físiques, mentres que la seua sang humana els fa gosats, decidits, enginyosos i autosuficients. A pesar de tots els seus trets positius, molts semiorcs mostren trets que la societat civilitzada considera toscos i indesitjables.

Tiflins

Hereus d'un llinatge infernal, els tiflin no tenen regnes propis, sinó que viuen dins dels regnes i ciutats humanes. Són descendents de nobles humans que van negociar amb poders foscos.