Pròxims esdeveniments

Rol en viu

El món t'espera, aventurer. Ets caos o bon fer? Vine i descobrix-ho

Rol&Roll

Nostres jornades temàtiques. Que no t'ho compten, viu-les!

Rol en viu

Cormyr és un rol en viu on hauràs d'interpretar que vius i fas tot el que el faria teu personatge en el món de Dungeons and Dragons.

Basat en el món de Regnes Oblidats de DnD 4ª edició, durant dos dies cada jugador es ficarà en la pell de seu personatje amb afany de diversió i sobretot bon ambient, on les persones compartiran eixa experiència amb tu.

Dies
Hores
Minuts
Segons

Rol&Roll

Nostres jornades de rol a València obrin les seues portes un any més. Jocs de taula, manualitats, softcombat, tir amb arc, rol... Tot aquest y més t'espera, així que penja't la motxilla, viatger, i unix-te als dracs en aquesta aventura.

Dies
Hores
Minuts
Segons

Activitats setmanals

Des de Dracs i Espases vos proposem un oci distint. Vine amb els teus amics, coneix a gent. Cada divendres tenim activitats noves on podreu descobrir o reforçar habilitats i coneixements; o simplement, passar una vesprada de rialles! T'ho vas a perdre?

El Casal Jove vos obri les portes, y vos oferix una infinitat d'activitats que podreu realitzar amb altres aventurers. Des de tallers de manualitats i jocs de taula, fins a convertir-te en detectiu o ser un déu; només tu tries els límits.

En un espai segur, on l'objectiu comú és disfrutar i passar una bona estona. Eixe és l'ambient que busquem des de Dracs i Espases. No ho dubtes, si vols ampliar els teus horitzons, aquest és el teu lloc.