Información sobre la próxima partida

Benvinguts a la I Edició de Cormyr: Acer i Escames. Aquesta partida marcarà un abans i un desprès en la història de Faerûn.
Ambientada en el regne de Cormyr, a partir de 1369, aquesta partida tindrà rumors, els assassinats, les intrigues... y molt més, on vosaltres sereu els protagonistes. El rei des del seu tron de Pedra, els Dragons Púrpures i els Mags de Batalla vos estan esperant.

No esperes a l'últim moment. Crega el teu personatge I ESCRIU LA TEUA PRÒPIA HISTÒRIA JUNT AMB ALTRES JUGADORS.

La data per al pròxim esdeveniment és el cap de setmana del 30 de setembre, 1 i 2 d'octubre de 2022

 El lloc on es realitzarà és el alberg juvenil "Los Palancares" en la província de Conca, col·locat estratègicament en un punt intermedi de València, Madrid, Alacant i Barcelona per a facilitar a tots l'assistència.

 El preu per jugador és de 75 euros. En el preu de la partida anirà inclòs el sopar del divendres, desdejuni-menjar-berenar-sopar del dissabte i desdejuni-menjar del diumenge, a més de dormir en llit les dos nits de l'esdeveniment. Si tries dormir en tenda de campanya, el preu serà 60 euros. Per als PNJ (Personatge No Jugador) i els xiquets (aquells menors de 14 anys que vinguen sense fitxa de personatge) el preu serà de 45 euros."

PD: Quan ens referim a un menor "sin fitxa de personaje" volem dir que no entrarà en les trames principals de la partida ni haurà d'entrar en zones de conflicte on els jugadors estiguen en combat per a evitar perills innecessaris, a més hauran d'anar acompanyats sempre d'un major d'edat que serà el responsable.

Rerefons

Tot el que necessites saber sobre el regne de Comryr abans de fer la teua fitxa de personatge.

Inscripció

Com fer la inscripció al esdeveniment pas a pas.