Personatges predefinits

Dracs Pùrpura

Soldats hàbils, displinados i lleials al seu rei, vetlen per que la llei es complisca en tot el regne dividits en guarnicions. Trencar el seu jurament al rei és un acte de traïció. Aquells que es prenguen a la lleugera la seua promesa podrien veure els seus dies acabar!

Mags de guerra

Amos d'innumerables secrets i lleials al seu rei, només els millors poden estar en les seues files. Per a ells, lluitar pel regne és important, però conéixer les arts arcanes també. No obstant això, l'organització no deixarà que es revelen els seus secrets.

Poble

Treballadors, compromesos amb el seu dia a dia. A l'haver-hi invertit les seues vides en els negocis que tenen, són els més vulnerables davant dels canvis que puga suposar un canvi en el govern. Hauran de jugar ben totes les seues cartes.

Casa Bleth

Poderosa familia aristocrática y una de las más antiguas de la región, muy cercana a la corona por la relación "secreta" entre Aunadar y Tanalasta, que está en boca de todos. Orgullosos y ambiciosos están destinados a hacer grandes cosas en y por Cormyr.

Colores de casa: Blanco y Negro

Casa Cormaeril

Poderosa família noble, que atresora grans èxits militars, coneguts per haver forjat grans soldats i membres dels dracs púrpura, quelcom excèntrics però compromesos amb Cormyr.

Colores de casa: Azul y Morado

Casa Ilance

Casa noble antiga, amb grans negocis d'entreteniment i coneguts per la seua mentalitat oberta i llibertina. A pesar del rebuig de la resta de nobles, es mantenen pròxims a la família reial esperant el seu moment.

Colores de casa: Amarillo y Negro

Casa Roaringhorn

Poderosa casa noble i una de les més antigues de la regió, coneguts pels seus cavalls de guerra de criança i els seus genets perfectament entrenats encara que saben que el millor arma és la informació.

Colores de casa: Verde y Naranja

Casa Wyvernspur

De les cases més jóvens del regne, advoca per l'estudi de la màgia i la seua importància com a part també de l'estatus d'una persona. Disfruten investigant noves tecnologies i invencions inclús d'altres plans.

Colores de casa: Rojo y Amarillo