Rol&Roll

Tornejos de softcombat

No perdes l'oportunitat de mostrar la teua millor tècnica contra contrincants vinguts de totes les regions.
Apunta't a qualsevol de les modalitats disponibles en el torneig: combats en 1 vs 1, 3 vs 3 i mode lliure.

Tir amb arc

Des de temps immemorials, esta disciplina ha requerit d'esforç i concentració. Si sempre has volgut aprendre, unix-te a altres arquers. Si ja saps, veuen a demostrar la teua fina punteria.

Concurs de Karaoke i de Caracterització

Cantes bé? Cantes malament però t'encanta fer-ho? Venç la teua por escènica i participa en el nostre concurs de karaoke.
I si t'encanta la caracterització, vestir-te com els teus personatges favorits, mostra'ns-ho. Estarem encantats de veure't.

Salas de rol

Nombrosos màsters de rol oferixen els seus one-shots perquè passeu una estona entretingut donant vida a personatges dels més variats. Sempre has volgut provar un sistema nou? Veuen-te, segur que trobes el teu lloc.

Sala de jocs de taula

Jocs de taula de tots el tipus: cooperatius, competitius, tradicionals o nous. Ajunta't amb els teus amics o coneix gent nova per a embarcar-vos en eixa aventura lúdica.

Botigues

Llibres, còmics, articles frikis, làmines o gravats. Tot el que se t'ocórrega pot estar esperant-te en les nostres botigues. Acosta't i tafaneja. Han portat les seues millors mercaderies per a tu.

Il·lustradors

Mostrant el seu millor art, estes jóvens promeses porten els seus dossiers per a oferir un catàleg dels més ampli. Il·lustracions de moltes temàtiques i estils per a cada tipus de públic.

Artesans

Manufactures, artesanies amb detalls amb un toc personal que farà d'elles peces úniques. Coneix estos artistes que estaran encantats d'atendre't i mostrar-te les seues millors peces.

Molt més

Cada any portem novetats diferents. Volem sorprendre-vos perquè disfruteu al màxim.
Nerf, warhammer, pokemon…

A més, sempre comptem amb col·laboració d'altres associacions que estaran disposades a compartir la seua energia amb tots vosaltres.