Classes

Artificier

Els artificiers dediquen la seua vida a l'aventura de l'artesania i el comerç, qualsevol aventurer que es pree sap que per molt fort que siga el bàrbar o molt entrenat que este el guerrer, només si estan ben abastits poden sobreviure al dia a dia i d'això s'encarrega el. Com a comerciant expert, eres capaç de guanyar batalles abans de que comencen, aconseguint els millors objectes o inclús creant-los amb una mestria sobrenatural.

Bruixot

Els bruixots canalitzen poder arcà arrabassat a entitats primigènies. Entren en comunió amb intel·ligències infernals i esperits feéricos, assoten als seus enemics amb potents explosions de poder sobrenatural, i els acacen amb malediccions embruixadores. Armats amb secrets esotèrics i coneixements perillós Sense importar com vas aconseguir el teu coneixement arcà, tens per que acceptar la mala reputació que a vegades tenen els bruixots.

Bàrbar

Els bàrbars són guerrers salvatges que propinen colps brutals amb les seues poderoses armes. Carreguen d'un enemic a un altre sense sentir el dolor de les seues ferides. Pels adversaris dels bàrbars, el pitjor moment arriba quan invoquen a les forces primigènies per a imbuir de poder els seus furiosos esperits. Estes arrancades de fúria, a pesar de ser temporals, li donen al bàrbar poders increïbles; una combinació d'habilitat, força de voluntat i l'herència dels seus antics rituals tribals on s'encreuen.

Bard

Els bards són primer i abans que res artistes, i exercixen la màgia igual que exercixen la cançó, el drama o la posseïa. Tenen un clar sentiment de com la gent percep la realitat, així que dominen l'encantament màgic i algunes il·lusions. Les sagues de grans herois són part del repertori del bard, i la majoria de bards seguixen l'exemple de moltes faules i s'especialitzen en una varietat de camps. L'aptitud artística del bard, el coneixement del saber, i el poder arcà són àmpliament respectats, especialment entre els governants del món. L'art i la màgia compartixen una bellesa sublim, i com a bard, busques el lloc on es cruzan.interés marca les seues decisions.

Buscador

Els buscadors són campions primigenis que recorren les terres salvatges a la cerca d'aquells que podrien profanar-les. Versats en tècniques de caça que han passat d'una generació a una altra, els buscadors combinen armes llancívoles i tècniques d'arc amb evocacions primigènies. Esta combinació concedix als buscadors un gran ràdio en què llançar atacs mortífers que confonen i obstaculitzen als seus enemics.

Clergue

Els clergues són líders de batalla revestits de poder diví. Esclafen als seus enemics amb pregàries màgiques, milloren i curen els seus companys, i avancen dirigint als altres a la victòria amb una maça en una mà i un símbol sagrat en l'altra.

Corsari

El mar és un camí sense límits, i l'aventura crida des d'una dotzena de vores estranyes. Sempre està buscant el següent gran premi o la següent correguda audaç. Siga el que siga, el corsari està determinat a descobrir-ho i posar a prova la seua astúcia i coratge contra qualsevol obstacle que s'encreue en el seu camí. Encara que parega estrany, els corsaris també saben desembolicar-se mar a dins, inclús d'ells millor que sobre una coberta.

Druida

Reservats i enigmàtics, els druides criden a les zones salvatges el seu llar. Són capaços de córrer amb una bandada de llops, parlar amb la majoria d'arbres antics, i contemplar les tempestats des dels núvols mateixes. Consideren els reptes com a proves, tant per a la seua capacitat com per a la seua connexió amb els llocs salvatges del món. I encara que molts druides defenen una calma exterior, tenen l'astúcia de les bèsties i la fúria de les tempestats.

Explorador

Els exploradors són lluitadors vigilants que vaguen per llocs llunyans per a protegir una regió, un principi o una manera de vida. Mestres de l'arc i l'espasa, els exploradors destaquen sobretot en els assalts de guerrilla, i poden eliminar ràpidament i silenciosament als seus enemics. Els exploradors tendixen emboscades mortíferes i són experts a arreplegar recursos. Com a exploradors, posseïxen uns sentits aguts fins al grau quasi sobrenatural, i una profunda estima pels territoris salvatges i indòmits. Amb el seu coneixement del món natural, és capaç de rastrejar preses, trobar els millors arbres o les mines més riques amb una facilitat aclaparadora.

Guerrero

Els guerrers són combatents experts i decidits, entrenats per a protegir als altres membres dels seus grups d'aventurers. Els guerrers definixen la primera línia colpejant i tallant als seus enemics fins a fer-los caure mentres rebutgen els seus atacs emprant pesades armadures. Els guerrers esgrimixen les seues armes per or, per glòria, per deure o inclús pel simple plaer de l'exercici marcial desenfrenat. Sense importar el seu nivell d'habilitat i les armes concretes que finalment domines, les seues motivacions serà el que definisca a qui defens i amb qui s'enfrontes.

Mag

Els mags són criatures de la màgia arcana. Apel·len a l'autèntic poder que impregna el cosmos, investiguen rituals esotèrics que poden alterar l'espai i el temps, i tiren boles de foc que incineren enemics amuntonats. Els mags esgrimixen conjurs de la mateixa manera que els lluitadors blanden les seues espases. La màgia es va seduir fins a tindre's en els seus braços, i ara a la seua vegada busque dominar-la.

Mag de l'espasa

Els mags de l'espasa apliquen les arts arcanes al combat cos a cos, i les habilitats de combat que posseïxen es veuen millorades per la màgia que esgrimixen. Els florejos del full d'un mag de l'espasa no sols mosseguen amb acer, sinó també amb foc, rellamp o altres forces poderoses.

Monjo

Des de l'alt en formidables muntanyes als carrerons del pitjor districte de la ciutat, els guerrers ascètics coneguts com els monjos practiquen el seu art. Centrant les seues ments i cossos, esmolant ambdós quasi fins a la perfecció, dominen l'art marcial psiónico que els permet produir un colp amb la força de la clava d'un gegant i absorbir els atacs tan bé com a un cavaller d'armadura completa. Els monjos aprofiten el potencial psiónico que jau dins dels seus cossos i ments, convertint esta energia en un poc més espiritual dins de si per a enfortir els seus cossos i aguditzar les seues ments.

Paladí

Els paladins són guerrers indomables que han jurat dedicar les seues proeses a quelcom major que ells mateixos. Els paladins esclafen als seus enemics amb autoritat divina, potencien la valentia dels companys pròxims, i lluïxen com si foren un far d'inextingible esperança. Els paladins es transfiguren en el camp de batalla, com a exemple de valors divins en acció. A ell es correspon la responsabilitat d'alçar-se sense vacil·lar davant de la càrrega d'un enemic, acabant amb ells amb la seua espasa mentres protegixes als seus aliats per mitjà del seu sacrifici. Allí on altres vacil·len o dubten, la seua motivació és pura i simple, i la seua devoció és la seua força. On altres intriguen i roben, la seua preses el camí recte, negant-se a les il·lusions de la temptació que podrien dissuadir-se de les seues obligacions. Empunya la seua espasa beneïda i el seu escut santificat, valerós guerrer, i càrrega cap a la glòria sagrada!

Guilopo

Els guilopos són adversaris astuts i esvarosos. Llisquen entrant i eixint de les ombres al seu capritx, creuant per qualsevol part de la ciutat sense por de les represàlies, i apareixen sobtadament només per a clavar un full letal. Com guilopo, han d'enfrontar-se als prejuís dels altres respecte a les seues motivacions, encara que la seua naturalesa és quelcom que només ells poden decidir.

Protector

Com les muntanyes resistixen contra l'assoten-te vent i els arbres es dobleguen però no es trenquen en la tempestat, els guardians són robustos protectors que recorren als esperits primordials de la naturalesa per a defendre el món natural d'aquells que els podrien corrompre o destruir. Alguns guardians usen el poder de la terra i la pedra per a defendre els seus aliats i protegir-los; altres convoquen la força primordial que residixen dins d'ells per a incrementar la seua ferocitat i tenacitat.

 
 
 
 

Senyor de la guerra

Els senyors de la guerra són líders de batalla hàbil i competent. Es forgen en la primera línia donant ordes i potenciant els seus aliats, mentres dirigixen la batalla amb una arma en la mà. Els senyors de la guerra saben com organitzar un equip per a guanyar una lluita. La seua capacitat per a dirigir a altres fins a la victòria és un resultat directe dels seus antecedents. Sense importar quin siga el seu rerefons, són lluitadors hàbils amb una capacitat sorprenent per al lideratge. El pes de la seua armadura no és un obstacle, sinó un alleugeriment familiar. La gastada empunyadura de la seua arma s'emmotla a la seua mà com si fóra una extensió natural del teu braç. És el moment de lluitar i dirigir.